Večer pro klášter Chotěšov a novinky v odboru

V první řadě jste všichni zváni na pravidelnou akci "Večer pro klášter Chotěšov", která se uskuteční v sobotu 2. srpna 2014 v areálu kláštera. Podrobnosti o akci najdete na tomto odkazu: www.vecerproklaster.cz/program.html. Obzvlášť pro ty, kteří ještě klášter v Chotěšově nenavštívili, je to ideální příležitost.

V uplynulých dnech se náš odbor domluvil s MKS Stod na budoucí spolupráci při vylepšování tras místního značení. My zajistíme nadstandartní proznačení trasy z Černotína na Křížový vrch a MKS nám pomůže s výrobou směrovek, které vylepší funkčnost tras místního značení. Věříme, že se naše spolupráce bude rozvíjet ještě dál, ke spokojenosti obou organizací, ale hlavně všech návštěvníků regionu Chotěšovska a Stodska.

No a co budeme dělat v odboru o prázdninách? V srpnu se chystáme hlavně na společnou turistickou dovolenou.  Navštívíme určitě pátou nejvyšší horu v České republice a zároveň nejvyšší pevný bod v republice. Vyzkoušejte si své znalosti a vyberte v anketě vpravo, pohoří, které navštívíme. Správnou odpověď najdete na našich stránkách po návratu z dovolené.

Tomáš


Kalendář akcí